kabinét Network

  Network kabinét nu geus dipaké pikeun ngagabungkeun panel ningkatna, anu, kotak colokan-di plug-di, komponén éléktronik, alat jeung sésa mékanis sareng komponenana, ku kituna nyieun kotak instalasi. Nurutkeun kana tipe ayeuna, kabinét server, kabinét témbok, kabinét jaringan, kabinét baku, calakan tipe panto lomari outdoor jeung saterusna. Nilai kapasitas anu antara 42U na 2U.
     Ciri
struktur Basajan, operasi merenah, workmanship exquisite, ukuranana tepat, ekonomis jeung praktis;
- populér kaca tempered bodas internasional panto hareup;
Pigura luhur kalawan liang ventilasi sirkular;
Dina waktu nu sarua, masang kabayang jeung suku ngarojong;
Tur bisa disassembled merenah sabudeureun panto na panto pungkur;
- ngalengkepan asesoris pilihan.
   Ngabentuk
The kabinét jaringan diwangun ku pigura jeung panutup (panto), nu sacara umum ngabogaan wangun rectangular, sarta ieu disimpen di lantai. Eta nyadiakeun lingkungan merenah jeung aman keur operasi normal pakakas éléktronik. Ieu ngan sanggeus assembly tingkat sistem. Kabinet nu teu mibanda struktur katutup disebut pigura a.
    Ngembangkeun produksi
jaringan Awal kabinét lolobana ku casting atawa sudut ngaliwatan screw kana, rivet disambungkeun atawa dilas kana Pigura kabinet, sarta dijieunna tina panutup plat baja ipis (panto) jeung. Jenis ieu kabinét téh badag, gede pisan, basajan, geus ngaleungitkeun. Kalawan ngagunakeun transistor, sirkuit terpadu sarta sagala rupa komponén, alat tina ci ultra, struktur kabinet oge leutik, ngawangun blok ti arah pangwangunan. Kabinet jaringan geus maju kana runtuyan colokan na stop kontak sareng ukuran nu tangtu. Kotak ngalebetkeun, nyolok-di susunan assembly of susunan horizontal sarta nangtung dua kategori. Bahan kabinét jaringan umumna ngagunakeun plat ipis baja, unggal jenis bagian baja bagian wangun, éta profil aluminium sarta sagala rupa plastik rékayasa, jsb .. Dina

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star


Pos waktos: Jan-17-2018
WhatsApp Online Chat !