Témbok cabinets CYWL-02-seri

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

baku:
sasuai jeung ANSI / EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41491, PART1, DIN41494, PART7, GB / 3047.2-92
fitur:
struktur 1.Frame, témbok bagian ganda Gunung kabinét
kabinét 2.Standard dilengkepan adjustable 19 "ningkatna tulisan
3.Removable sisi lawang jeung panto kaca hareup tempered, aman tur merenah jeung konci
4.Cable éntri dina duanana tina panutup luhur jeung plat handap
liang 5.Fan sadia dina panutup luhur
6.Cabinet bisa fastened langsung tur merenah onto tembok ngan kalawan screws
7.Height ti 6U-21U sipatna pilihan 
pakét 8.Flat, gampang pikeun ngalaksanakeun sarta nyimpen spasi
loading Kamampuh:
loading statik nyaeta 60kg

 

bahan utama:

Item No. U lebar * jero * jangkungna
CYWL-02-06W6D4 6U 600 * 450 * 360
CYWL-02-09W6D4 9U 600 * 450 * 493
CYWL-02-12W6D4 12U 600 * 450 * 626
CYWL-02-15W6D4 15U 600 * 450 * 760
CYWL-02-18W6D4 18U 600 * 450 * 894
CYWL-02-21W6D4 21U 600 * 450 * 1026

bahan utama:

bagean Ketebalan tina Steel Tamansari finish
pigura SPCC tiis 1.2mm baja digulung Degreasing, pickling, fosfat, dip-jaket primed, bubuk jaket
ningkatna pos SPCC tiis 1.5mm baja digulung Degreasing, pickling, fosfat, dip-jaket primed, bubuk jaket
batur SPCC tiis 1.0mm baja digulung Degreasing, pickling, fosfat, dip-jaket primed, bubuk jaket

warna

gambaran RAL9004 hideung  
RAL7035 Abu  
RAL9010 bodas  

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !