Témbok cabinets CYWL-01 séri

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Baku :
sasuai jeung ANSI / EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41491, PART1, DIN41494, PART7, GB / 3047.2-92
Feature :
struktur 1.Frame, gampang keur ngumpul jeung sambel handap
kabinét 2.Standard dilengkepan adjustable 19 "ningkatna tulisan
3.Removable sisi lawang jeung panto kaca hareup tempered, aman tur merenah jeung konci
4.Cable éntri dina duanana tina panutup luhur jeung plat handap
liang 5.Fan sadia dina panutup luhur
6.Cabinet bisa fastened langsung tur merenah onto tembok ngan kalawan screws
7.Height ti 6U-21U, lebar 530mm sarta 600, jero 450mm na 600mm sipatna pilihan 
pakét 8.Flat, gampang pikeun ngalaksanakeun sarta nyimpen spasi
loading Kamampuh:
loading statik nyaeta 60kg

material

bagean Ketebalan tina Steel Tamansari finish
pigura SPCC tiis 1.2mm baja digulung Degreasing, pickling, fosfat, dip-jaket primed, bubuk jaket
ningkatna pos SPCC tiis 1.5mm baja digulung Degreasing, pickling, fosfat, dip-jaket primed, bubuk jaket
batur SPCC tiis 1.0mm baja digulung Degreasing, pickling, fosfat, dip-jaket primed, bubuk jaket

 

Main spésifikasi (mm)

Item No .: U lebar * jero * jangkungna
CYWL-01-06W5D4 6U 530 * 450 * 360
CYWL-01-06W5D6 530 * 600 * 360
CYWL-01-09W5D4 9U 530 * 450 * 493
CYWL-01-09W5D6 530 * 600 * 493
CYWL-01-12W5D4 12U 530 * 450 * 626
CYWL-01-12W5D6 530 * 600 * 626
CYWL-01-15W5D4 15U 530 * 450 * 760
CYWL-01-15W5D6 530 * 600 * 760
CYWL-01-18W5D4 18U 530 * 450 * 894
CYWL-01-18W5D6 530 * 600 * 894
CYWL-01-21W5D4 21U 530 * 450 * 1026
CYWL-01-21W5D6 530 * 600 * 1026

 

warna

gambaran RAL9004 hideung  
RAL7035 Abu  
RAL9010 bodas  

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !