Network kabaya CYAC-02-seri

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

baku:
sasuai jeung ANSI / EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41491, PART1, DIN41494, PART7, GB / 3047.2-92

fitur:
1.Standard rak pigura kabuka dilengkepan 19 "tulisan ningkatna
2.Base kalawan roda universal, mawa genah for geus pindah 
3.A asesoris séri pilihan anjeun, rak sapertos kami, panel kipas, manajemén sambungan kabel jeung saterusna
4.Height tina 15U-46U sipatna pilihan
5.Easy keur ngumpul
6.Flat pakét, gampang pikeun ngalaksanakeun sarta nyimpen spasi

Loading Kamampuh:
loading statik nyaeta 200kg

bahan utama:

bagean Ketebalan tina Steel Tamansari finish
ningkatna pos SPCC tiis baja digulung Degreasing, pickling, fosfat, dip-jaket primed, bubuk jaket
handap plat SPCC tiis baja digulung Degreasing, pickling, fosfat, dip-jaket primed, bubuk jaket
Top tur jointing bar handap SPCC tiis baja digulung Degreasing, pickling, fosfat, dip-jaket primed, bubuk jaket

Main spésifikasi (mm)

Item No. U lebar * jero * jangkungna
CYAC-02-12W6D1 15U 600 * 120 * 801
CYAC-02-27W6D1 27U 600 * 120 * 1334
CYAC-02-30W6D1 30U 600 * 120 * 1467
CYAC-02-37W6D1 37U 600 * 120 * 1778
CYAC-02-42W6D1 42U 600 * 120 * 2000
CYAC-02-46W6D1 46U 600 * 120 * 2178

warna

gambaran RAL9004 hideung  
RAL7035 Abu  
RAL9010 bodas  

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !