Lantai cabinets CYFL-03-seri

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

baku:

Sasuai jeung ANSI / EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41491; PART1, DIN41494; PART7, GB / 3047.2-92 baku

fitur:

1. penampilan stylish Modern sarta exterior elegan 
konstruksi 2.Firm baja tur ukur tepat pikeun "standar 19.
3. Unggal kabinét cocog kaluar kalayan fans dina fans top.4 sadia pikeun 600mm jero lomari, 6 fans keur 800mm jero na 8 fans keur 1000mm jero lomari.
4,19 "baku pos ningkatna, anu ningkatna jero nyaéta adjustable.
5. panto hareup datangna kalayan konci rotatable, sarta tempered kaca nu minuhan standar CCC.
6. Dua panel samping maké gancang ngaleupaskeun ngageser latches, gampang knockdown.
7. ogé unggal panel samping na panto pungkur kalayan konci na ventilasi keur kaamanan jeung panas-cooling.
8. Gede Éntri sambungan kabel adjustable di Base, gampang pikeun asupna kabel.
9. suku adjustable na castors universal di handap.
9. Paparan, manajer kabel, PDU na aksésori sejen disadiakeun dina pilihan Anjeun.
10.Available dina jangkung mimitian ti 16u mun 47u kalawan tilu jero standar 600mm, 800mm, 1000mm.
11.Flat pakét, gampang pikeun ngalaksanakeun sarta nyimpen spasi
Loading Kamampuh
loading statik: 1000kg

bahan utama:
bagean  Ketebalan tina Steel  Tamansari finish 
pigura SPCC tiis 1.5mm baja digulung  Degreasing, pickling, fosfat,
dip-jaket, primed, powercoat
ningkatna pos  SPCC tiis 2.0mm baja digulung  Degreasing, pickling, fosfat,
dip-jaket, primed, jaket kakuatan
panto hareup SPCC tiis 1.2mm baja digulung  Degreasing, pickling, fosfat,
dip-jaket, primed, jaket kakuatan
batur  SPCC tiis 1.0mm baja digulung  Degreasing, pickling, fosfat,
dip-jaket, primed, jaket kakuatan
Main spésifikasi (mm)
Item No. ngetik U lebar * jero * jangkungna (mm)
CYFL-03-16W6D6 seri kalayan jerona 600mm 16u 600 * 600 * 875
CYFL-03-20W6D6 20u 600 * 600 * 1062
CYFL-03-25W6D6 25u 600 * 600 * 1285
CYFL-03-30W6D6 30u 600 * 600 * 1507
CYFL-03-35W6D6 35u 600 * 600 * 1729
CYFL-03-42W6D6 42u 600 * 600 * 2035
CYFL-03-46W6D6 46u 600 * 600 * 2215
CYFL-03-37W6D8 seri kalayan jerona 800mm 37u 600 * 800 * 1818
CYFL-03-40W6D8 40u 600 * 800 * 1951
CYFL-03-42W6D8 42u 600 * 800 * 2040
CYFL-03-46W6D8 46u 600 * 800 * 2218
CYFL-03-40W6D10 Seri kalayan jerona 1000mm 40u 600 * 1000 * 1951
CYFL-03-42W6D10 42u 600 * 1000 * 2040
CYFL-03-46W6D10 46u 600 * 1000 * 2218

 

warna

gambaran  RAL9004 hideung  
RAL7035 Abu  
RAL9010 bodas  

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !