Lantai cabinets CYFL-02-seri

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

 Baku: sasuai jeung ANSI / EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41491; PART1, DIN41494; PART7, GB / 3047.2-92 baku 

hal nu husus

1. penampilan stylish Modern sarta exterior elegan
2. konstruksi baja teguh sarta pangukuran tepat pikeun "standar 19.
3. Unggal kabinét cocog kaluar kalayan fans dina fans top.4 sadia pikeun 600mm jero lomari, 6 fans keur 800mm jero na 8 fans keur 1000mm jero lomari.
4,19 "baku pos ningkatna, anu ningkatna jero nyaéta adjustable.

5. bolong panto hareup atawa melengkung perforated design panto hareup pikeun airflow na dissipation panas.

6. Dua panel samping maké gancang ngaleupaskeun ngageser latches, gampang knockdown.
7. ogé unggal panel samping jeung konci na ventilasi keur kaamanan jeung panas-cooling.
8. perforated High panto Rear ngadopsi design ganda-bagian, sistem konci 3 titik dina pilihan Anjeun. 
9. Éntri sambungan kabel ageung kalawan papayung karét hoop di Base.
10. kaki adjustable na castors universal di handap.
11. Paparan, manajer kabel, PDU na aksésori sejen disadiakeun dina pilihan Anjeun.
12.Available dina jangkung mimitian ti 16u mun 47u kalawan tilu jero standar 600mm, 800mm, 1000mm.

bahan utama:
bagean  Ketebalan tina Steel  Tamansari finish 
pigura SPCC tiis 1.5mm baja digulung  Degreasing, pickling, fosfat,
dip-jaket, primed, jaket kakuatan
ningkatna pos  SPCC tiis 2.0mm baja digulung  Degreasing, pickling, fosfat,
dip-jaket, primed, jaket kakuatan
panto hareup SPCC tiis 1.2mm baja digulung  Degreasing, pickling, fosfat,
dip-jaket, primed, jaket kakuatan
batur  SPCC tiis 1.0mm baja digulung  Degreasing, pickling, fosfat,
dip-jaket, primed, jaket kakuatan

 

Main spésifikasi (mm)

Item No.  ngetik U lebar * jero * jangkungna (mm)
CYFL-02-16W6D6 seri kalayan jerona 600mm 16u 600 * 600 * 875
CYFL-02-20W6D6 20u 600 * 600 * 1062
CYFL-02-25W6D6 25u 600 * 600 * 1285
CYFL-02-30W6D6 30u  600 * 600 * 1507
CYFL-02-35W6D6 35u 600 * 600 * 1729
CYFL-02-42W6D6 42u 600 * 600 * 2035
CYFL-02-46W6D6 46u 600 * 600 * 2215
CYFL-02-37W6D8 seri kalayan jerona 800mm 37u 600 * 800 * 1818
CYFL-02-40W6D8 40u 600 * 800 * 1951
CYFL-02-42W6D8 42u 600 * 800 * 2040
CYFL-02-46W6D8 46u 600 * 800 * 2218
CYFL-02-40W6D10 seri kalayan jerona 1000mm 40u 600 * 1000 * 1951
CYFL-02-42W6D10 42u 600 * 1000 * 2040
CYFL-02-46W6D10 46u 600 * 1000 * 2218

 warna

gambaran  RAL9004 hideung  
RAL7035 Abu  
RAL9010 bodas  

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !