Tentang Kami

Xiangshan Chaoyu mesin Manufaktur Co., Ltd. aya di salah sahiji nasional luhur 100 wilayah di Zhejiang Propinsi Xiangshan County Industrial Park, Xiangshan samenanjung mangrupakeun kota jero geulis. Eta ketat dina jalan raya Hangyong disaluyukeun, angkot pisan merenah.
Dina hadir, parusahaan nyertakeun wewengkon nepi ka 1 juta méter pasagi. Kalawan parabot produksi maju. Sanggeus taun panganyarna, jeung ngembangkeun kontinyu sarta ngembangkeun, ngabentuk susunan garis produksi ngembangkeun produk anyar operasi sarta jaringan jualan kuat di salah sahiji lomari base produksi husus.
Parusahaan boga kakuatan kuat teknis, alat-alat ngolah lengkep mékanis, kualitas produk, sanggeus-jualan jasa anu nurutkeun standar internasional ISO9000 pikeun manajemén, nyadiakeun konsumén jeung produk jeung jasa kualitas. Dina waktu nu sarua, pausahaan difokuskeun pamutahiran téhnologi sarta ngembangkeun produk anyar, supados produk di posisi anjog di industri.
Parusahaan bakal kualitas alus teuing, harga affordable sarta layanan wijaksana salaku Tujuan bisnis. Dina ieu parusahaan kabeh karyawan pausahaan miara tur ngarojong konsumén parusahaan kuring urang sareng kolega Anjeun pikeun nganyatakeun nuhun heartfelt abdi!
35d49ssb0f


WhatsApp Online Chat !