• 211436441934
  • 211444507993
  • banner

Xiangshan Chaoyu mesin Manufaktur Co., Ltd. ieu lokasina di Zhejiang Propinsi Xiangshan County Industrial Park. Pausahaan didirikan dina taun 2005, pepelakan anu facilitated kalawan parabot produksi canggih sapertos mesin CNC motong, tekenan sababaraha turret CNC, rem pencét CNC, otomatis phosphatizing & bubuk garis palapis jeung saterusna.

 

Kalawan ngembangkeun kontinyu, dina hadir, Chaoyu nyaéta salah sahiji anu pang profésional cabinets manufaktur manufactory Network, lanté sarta témbok Gunung kabaya tur enclosures, kitu ogé hiji garis lengkep asesoris dipager kaasup: shelving; panitia sambungan kabel; kurung témbok jeung saterusna. Simkuring oge migawe sakabeh tipe urutan processing lambar logam jeung custom dijieun sagala jinis kabinét.

 

kualitas mimitina-kelas bakal nyieun brand-kelas munggaran, ukur kualitas pangluhurna bahan baku nu dipaké dina produk urang, urang ngontrol kualitas ti ngarancang jeung manufaktur, mun warehousing na pengiriman barang. Certifications kaasup ISO9001-2008, RoHS sarta uji ngahontal.

 

Tim kami geus komitmen nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga nu lumrah jeung layanan palanggan luar biasa. Simkuring hoyong nyandak kasempetan ieu ngabagéakeun anjeun didatangan ramatloka urang. Urang tulus kasampak maju ka panalungtikan anjeun sarta gawé babarengan!

    produk Center

    warta Center

    GOODAO.CN
    WhatsApp Online Chat !