Lajme

 • Ora Post: Apr-28-2018

  kabinete Shasia është e ndryshme nga kabineti i kasafortave, kabinete të dosjeve, të tilla si të pastër, kabinetet shasi përveç duhet të ketë depozituar si kabineti duhet të ketë një funksion, por edhe të ketë ventilim të mirë, më e rëndësishme është vendosur kabinete shasi për shkak të pajisjeve, kështu që nuk janë funksionale të kërkojë ...Lexo më shumë »

 • Kabineti rrjet
  Ora Post: Jan-17-2018

    Rrjeti i kabinetit, e cila është përdorur për të kombinuar panelit në rritje, plug-in, plug-në kuti, komponent elektronik, pajisja dhe pjesët mekanike dhe të komponentëve, në mënyrë që të bëjë kuti instalimit. Sipas llojit aktuale, kabineti server, kabineti mur, kabineti rrjetit, ca standarde ...Lexo më shumë »

 • Kabineti përfunduar
  Ora Post: Jan-17-2018

  1 Para përgatitore të gjitha, për të informuar përdoruesit në rastin e përdoruesit nuk ndikon në funksionimin normal të rastit të kabinetit. Pastaj sipas strukturës topologji rrjetit, pajisjet ekzistuese, numri i përdoruesve, përdoruesit dhe faktorë të tjerë të përshkruar një sërë faktorësh, të tilla si ...Lexo më shumë »

 • kërkesat e cilësisë
  Ora Post: Jan-17-2018

  Kabineti i rrjetit duhet të ketë performancë të mirë teknike. Struktura e kabinetit duhet të bazohet në të, vetitë elektrike mekanike dhe përdorimit të mjedisit, për të siguruar që struktura e kabinetit ka ngurtësi të mirë dhe forcë, dhe izolimin e mirë elektromagnetike, argumentim, ...Lexo më shumë »

 • kërkesat Display
  Ora Post: Jan-17-2018

    Në shekullin njëzet e një, teknologjia e informacionit është bërë forma e zakonshme. Pas të gjitha, nuk ka asnjë informacion në zhvillimin social të tashmen. Në fakt, informacioni i vendeve të ndryshme është larg nga kërkesat më të mira, ose duhet të ndryshohet për të përfunduar. Ndërsa com përgjithshme ...Lexo më shumë »

 • Siguria dhe stabiliteti i kabinetit për të sjellë çfarë lloj të ndryshimit
  Ora Post: Jan-17-2018

    Me zhvillimin dhe përmirësimin e teknologjisë së kabinetit, kabineti është përdorur gjerësisht në fusha të ndryshme. Sipas performancës të ndryshme të pajisjeve, kabineti kabineti është duke lëvizur gradualisht në drejtim të specializimit. Për të përcaktuar nëse chassi cilësisë ...Lexo më shumë »

 • Cilat janë tre faktorët kryesorë që ndikojnë në jetën e shërbimit të sistemit hidraulik?
  Ora Post: Jan-17-2018

    Të gjitha produktet kanë përdorimin e jetës, do të ketë prodhimin, përdorimin, në fund të tre hapa. Për sistemin hidraulik, nëse përdorimi i një kohë të gjatë në përdorimin e një kohë të gjatë, kështu që është koha për të ndryshuar. Zëvendësimi është vetëm një shkak i zakonshëm i pompë hidraulike, në fakt, ndikimi i hidraulike ...Lexo më shumë »

 • Si për të parandaluar myk plastike injeksion ndryshk
  Ora Post: Jan-17-2018

   Një shumë e materialit me gjatësi të ndryshueshme të kohës do të shfaqet situatën ndryshk. Dhe kjo ndryshk në materialin tonë metalike është më i situatës. Për prodhimin tonë do të përdoret në myk do të ndodhë edhe këtë problem. Dhe për këtë problem, ne duhet të merren me të, dhe e di pse nuk është një arsye pse th ...Lexo më shumë »

 • China Changzhou arritjet teknologji të përparuar të prodhimit
  Ora Post: Jan-17-2018

    Shtatë China Changzhou arritjet teknologji të përparuar të prodhimit ekspozitë drejtë 18 Maj, 2012 në mëngjes, i shtati China Changzhou prodhimit të avancuar arritjet e teknologjisë ekspozitë drejtë në Changzhou Shkencës dhe Teknologjisë i qytetit nisi. Changzhou kryetari i qytetit Yao Xiaodong p ...Lexo më shumë »

 • ai 2015 Raporti studim mbi ndikimin e industrisë dhe internetit në zhvillim investimet e ardhshme të tregut
  Ora Post: Jan-17-2018

    Në epokën e informacionit, teknologjia e internetit ka depërtuar në të gjitha aspektet e jetës së njerëzve, duke ndryshuar njerëzit e zakonet e konsumit dhe modelet e sjelljes. Interneti është gjithashtu thellësisht të ndikuar dhe ndryshuar të gjitha sferat e jetës. Pas veshje, 3C digital, aplikim në shtëpi chai ...Lexo më shumë »

 • Disa këshilla për blerjen e një kabinet të rrjetit
  Ora Post: Jan-17-2018

    Në një kuptim, kabineti rrjeti është si DIY instaluar në shasi, kabinete dhe shasi mund të thuhet të jetë afërsisht e njëjtë, ne jemi në blerjen e shasisë rrjet i cili aftësitë? Kabineti prodhuesit Wuhan JF komunikimit me detaje. Së pari, kabineti rrjeti të marrin në konsideratë ...Lexo më shumë »

WhatsApp Online Chat !