Rreth nesh

Xiangshan Chaoyu Makineri Prodhim Co, Ltd, është e vendosur në një nga kombëtare të lartë 100 qarqe në Provinca Zhejiang Xiangshan County Industrial Park, gadishulli Xiangshan është një qytet i bukur të thellë. Ajo shtrënguar në autostradë Hangyong është rregulluar, transporti është shumë i përshtatshëm.
Aktualisht, kompania mbulon një sipërfaqe prej deri në 1 milion metra katrore. Me pajisje të përparuara të prodhimit. Pas viteve të fundit, me zhvillimin e vazhdueshëm dhe zhvillimin, duke formuar një grup të linjave të reja të prodhimit të zhvillimit të produktit që veprojnë dhe rrjetin e shitjes të fortë në një kabinet të specializuar bazë të prodhimit.
Kompania ka forcë të fortë teknike, të plotë e pajisjeve mekanike të përpunimit, cilësinë e produktit, pas shitjes shërbimi janë në përputhje me standardet ndërkombëtare ISO9000 për menaxhimin, për të siguruar klientët me produkte të cilësisë dhe të shërbimeve. Në të njëjtën kohë, kompania fokusohet në përmirësimin e teknologjisë dhe zhvillimin e produkteve të reja, në mënyrë që produkti në pozitën udhëheqëse në industri.
Kompania do të jetë me cilësi të shkëlqyer, çmim të përballueshme dhe të shërbimit të zhytur në mendime si qëllim biznesi. Në këtë, kompania e të gjithë punonjësit e kompanisë për t'u kujdesur për të dhe të mbështetur klientët e kompanisë sime dhe kolegëve të shpreh falënderimet e mia të përzemërta!
35d49ssb0f


WhatsApp Online Chat !