Вести

 • Време на мислењето: Април-28-2018

  Шасија кабинети е различна од кабинетот на сефови, поднесување кабинети, како што се чисти, шасија кабинети во прилог мора да се депонира на владата мора да имаат некоја функција, но, исто така, имаат добра вентилација, поважно е ставен шасија кабинети се должи на опрема, па така постојат функционални бараат ...Прочитај повеќе »

 • мрежа кабинет
  Време на мислењето: Јан-17-2018

    Мрежа кабинет, кој се користи да се комбинираат монтажа плоча, plug-in, кутија на plug-in, електронски компоненти, уредот и механички делови и компоненти, со цел да се направи кутијата за инсталација. Според моменталниот тип, кабинет сервер, ѕид кабинет, кабинетот на мрежа, стандардна ca ...Прочитај повеќе »

 • Кабинетот завршувањето
  Време на мислењето: Јан-17-2018

  1 подготвителна Прво на сите, да го извести корисникот во случај на корисникот не влијаат на нормалното функционирање на предметот на кабинетот. Потоа, според топологијата на мрежата структура, постојната опрема, бројот на корисници, корисници и други фактори да се претстави на различни фактори, како што се ...Прочитај повеќе »

 • барања за квалитет
  Време на мислењето: Јан-17-2018

  Мрежа на кабинетот треба да имаат добри технички перформанси. Структурата на кабинетот треба да се базира на електрични, механички својства и користење на животната средина, да се осигура дека структурата на кабинетот има добра цврстина и сила, и добри електромагнетни изолација, заземјување, ...Прочитај повеќе »

 • барања дисплеј
  Време на мислењето: Јан-17-2018

    Во дваесет и првиот век, информатичката технологија стана меинстрим форма. Впрочем, нема информации за социјален развој на сегашноста. Всушност, информации во различни земји е далеку од најдобар барања, или треба да се модифицира за да се заврши. Додека општата com ...Прочитај повеќе »

 • Сигурноста и стабилноста на владата да се донесе каков вид на промени
  Време на мислењето: Јан-17-2018

    Со развојот и подобрување на технологијата на владата, кабинетот е широко се користи во разни области. Според различни перформанси на опремата, кабинетот на кабинетот постепено се движи во насока на специјализација. Да се ​​утврди дали chassi квалитетот ...Прочитај повеќе »

 • Кои се трите главни фактори кои влијаат на услугата живот на хидрауличниот систем?
  Време на мислењето: Јан-17-2018

    Сите производи имаат користење на животот, ќе имаат производство, употреба, на крајот на три чекори. За хидрауличниот систем, ако користењето на долго време во употреба на долго време, па затоа е време за промена. Замена е само честа причина за хидраулична пумпа, всушност, влијанието на хидрауличните ...Прочитај повеќе »

 • Како да се спречи пластични инекција мувла 'рѓа
  Време на мислењето: Јан-17-2018

   Многу материјал со променлива должина на време ќе се појави ситуација 'рѓа. И ова 'рѓа во нашите метал материјал е најмногу на ситуацијата. За нашето производство ќе се користи во калапот, исто така, ќе се случи овој проблем. И за овој проблем, ние треба да се справи со тоа, и знам зошто постои причина зошто ти ...Прочитај повеќе »

 • Кина Changzhou напредна технологија на преработка достигнувања
  Време на мислењето: Јан-17-2018

    Седмиот Кина, Changzhou напредна технологија на преработка достигнувања изложба фер Мај 18, 2012 утро, на седмиот Кина, Changzhou напредна технологија на преработка достигнувања изложба саем во Changzhou наука и технологија Град започна. Changzhou градоначалникот Јао Xiaodong стр ...Прочитај повеќе »

 • тој извештај 2015 истражување за влијанието на индустријата и Интернет развој на идни инвестиции на пазарот
  Време на мислењето: Јан-17-2018

    Во ерата на информации, интернет технологија навлезе во сите аспекти на животот на луѓето, менување на луѓето потрошувачка навики и однесување. Интернетот е исто така длабоко да влијае и промена на сите сфери на животот. По облека, 3C дигитален, дома апаратот Чај ...Прочитај повеќе »

 • Некои совети за купување на кабинетот мрежа
  Време на мислењето: Јан-17-2018

    Во извесна смисла, кабинетот на мрежата е како DIY инсталиран во шасија, кабинети и шасија може да се каже дека е приближно ист, ние сме во купување на мрежата шасија која вештини? производители на кабинетот Вухан JF комуникации со детали. Прво, кабинетот на мрежата да се разгледа ...Прочитај повеќе »

WhatsApp Online Chat !