Wall Kabinet CYWL-04-SERIES

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Standard :
Sampon ANSI / EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41491, Part1, DIN41494, PART7, GB / 3047.2-92
Feature :
struktur 1.Frame, tembok bagean pindho Gunung kabinèt
kabinèt 2.Standard dilengkapi luwes 19 "soyo tambah postingan
3.Removable sisih lawang lan lawang kaca ngarep tempered, aman lan trep karo kunci
4.Cable entri ing loro tutup ndhuwur lan piring ngisor
bolongan 5.Fan kasedhiya ing tutup ndhuwur
6.Cabinet bisa fastened langsung lan nduweni dhateng tembok mung karo ngawut-awut
7.Height saka 6U-21U, lagi pilihan 
paket 8.Flat, gampang kanggo nindakake lan nyimpen papan

 

materi utama:

Part Kekandelan saka Steel lumahing Rampung
frame SPCC kadhemen 1.2mm baja mbalek Degreasing, pickling, phosphoric, daptar acara-jas langsung, wêdakakêna jas
soyo tambah post SPCC kadhemen 1.5mm baja mbalek Degreasing, pickling, phosphoric, daptar acara-jas langsung, wêdakakêna jas
piring mburi SPCC kadhemen 1.2mm baja mbalek Degreasing, pickling, phosphoric, daptar acara-jas langsung, wêdakakêna jas
Others SPCC kadhemen 1.0mm baja mbalek Degreasing, pickling, phosphoric, daptar acara-jas langsung, wêdakakêna jas

Main Keterangan (mm)

Item No U jembaré * ambane * dhuwur
CYWL-04-06W6D6 6U 600 * 600 * 360
CYWL-04-09W6D6 9U 600 * 600 * 493
CYWL-04-12W6D6 12U 600 * 600 * 626
CYWL-04-15W6D6 15U 600 * 600 * 760
CYWL-04-18W6D6 18U 600 * 600 * 894
CYWL-04-21W6D6 21U 600 * 600 * 1026

warna

Description RAL9004 ireng  
RAL7035 grey  
RAL9010 putih  

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !