Wall Kabinet CYWL-01 SERIES

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Standard :
Sampon ANSI / EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41491, Part1, DIN41494, PART7, GB / 3047.2-92
Feature :
struktur 1.Frame, gampang kanggo ngumpul lan ngalahake mudhun
kabinèt 2.Standard dilengkapi luwes 19 "soyo tambah postingan
3.Removable sisih lawang lan lawang kaca ngarep tempered, aman lan trep karo kunci
4.Cable entri ing loro tutup ndhuwur lan piring ngisor
bolongan 5.Fan kasedhiya ing tutup ndhuwur
6.Cabinet bisa fastened langsung lan nduweni dhateng tembok mung karo ngawut-awut
7.Height saka 6U-21U, jembaré 530mm lan 600, ambane 450mm lan 600mm, lagi pilihan 
paket 8.Flat, gampang kanggo nindakake lan nyimpen papan
Loading Kapasitas:
loading statis iku 60kg

Material

Part Kekandelan saka Steel lumahing Rampung
frame SPCC kadhemen 1.2mm baja mbalek Degreasing, pickling, phosphoric, daptar acara-jas langsung, wêdakakêna jas
soyo tambah post SPCC kadhemen 1.5mm baja mbalek Degreasing, pickling, phosphoric, daptar acara-jas langsung, wêdakakêna jas
Others SPCC kadhemen 1.0mm baja mbalek Degreasing, pickling, phosphoric, daptar acara-jas langsung, wêdakakêna jas

 

Main Keterangan (mm)

Item No .: U jembaré * ambane * dhuwur
CYWL-01-06W5D4 6U 530 * 450 * 360
CYWL-01-06W5D6 530 * 600 * 360
CYWL-01-09W5D4 9U 530 * 450 * 493
CYWL-01-09W5D6 530 * 600 * 493
CYWL-01-12W5D4 12U 530 * 450 * 626
CYWL-01-12W5D6 530 * 600 * 626
CYWL-01-15W5D4 15U 530 * 450 * 760
CYWL-01-15W5D6 530 * 600 * 760
CYWL-01-18W5D4 18U 530 * 450 * 894
CYWL-01-18W5D6 530 * 600 * 894
CYWL-01-21W5D4 21U 530 * 450 * 1026
CYWL-01-21W5D6 530 * 600 * 1026

 

warna

Description RAL9004 ireng  
RAL7035 grey  
RAL9010 putih  

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !