kabinèt Network

  Network kabinèt, kang digunakake kanggo gabungke panel mounting, ing, kothak plug-in plug-in, komponèn elektronik, piranti lan bagéan mechanical lan komponen, supaya minangka kanggo nggawe kothak instalasi. Miturut jinis saiki, kabinèt server, kabinèt tembok, kabinèt jaringan, kabinèt standar, cerdas jinis lawang kabinèt ruangan lan ing. Angka kapasitas antarane 42U lan 2u.
     Karakteristik
struktur Japanese, operasi trep, workmanship kepileh, ukuran pas, ekonomi lan praktis;
- populer kaca tempered putih internasional lawang ngarep;
Pigura ndhuwur karo bolongan ventilasi bunder;
Ing wektu sing padha, nginstal setir lan kaki ndhukung;
Lan bisa disassembled nduweni sak lawang lan lawang mburi;
- ngrampungake aksesoris pilihan.
   Mbentuk
The kabinèt jaringan dumadi saka pigura lan tutup (lawang), kang umume wis wangun persegi dowo, lan diselehake ing lantai. Menehi lingkungan cocok lan keamanan kanggo operasi normal peralatan elektronik. Iki mung sawise Déwan tingkat sistem. Kabinet sing ora duwe struktur Ana diarani pigura.
    Pengembangan produksi
jaringan Awal kabinèt biasane dening casting utawa amba liwat meneng ing, rivet disambungake utawa gandheng frame kabinèt, lan digawe saka tutup piring baja lancip (lawang) lan. Iki jenis kabinèt iki amba, gedhe banget, prasaja, wis ngilangi. Kanthi nggunakake transistor, sirkuit terpadu lan macem-macem komponen, piranti saka kompak Ultra, struktur kabinèt uga cilik, bangunan pamblokiran saka arah pembangunan. Kabinet jaringan wis dikembangaké dadi seri plug lan soket karo ukuran tartamtu. Kothak masang, plug-in noto pasamuwan noto horisontal lan vertikal kalih kategori. Materi kabinèt jaringan umume migunakake piring lancip baja, saben jinis saka bagean baja bagean wangun, ing profil aluminium lan macem-macem engineering plastik, etc .. Ing

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Car


Post wektu: Jan-17-2018
WhatsApp Online Chat !