Network Racks CYAC-02-SERIES

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Standard:
Sampon ANSI / EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41491, Part1, DIN41494, PART7, GB / 3047.2-92

Feature:
1.Standard rak pigura mbukak dilengkapi 19 "kiriman soyo tambah
2.Base karo gembong universal, nggawa penak kanggo obah 
3.A aksesoris seri ing pilihan, rak-rak kuwi, panel penggemar, Manajemen kabel lan ing
4.Height saka 15U-46U, lagi pilihan
5.Easy kanggo ngumpul
6.Flat paket, gampang kanggo nindakake lan nyimpen papan

Loading Kapasitas:
loading statis iku 200kg

materi utama:

Part Kekandelan saka Steel lumahing Rampung
soyo tambah post SPCC kadhemen baja mbalek Degreasing, pickling, phosphoric, daptar acara-jas langsung, wêdakakêna jas
ngisor piring SPCC kadhemen baja mbalek Degreasing, pickling, phosphoric, daptar acara-jas langsung, wêdakakêna jas
Top lan jointing ngisor garis SPCC kadhemen baja mbalek Degreasing, pickling, phosphoric, daptar acara-jas langsung, wêdakakêna jas

Main Keterangan (mm)

Item No U jembaré * ambane * dhuwur
CYAC-02-12W6D1 15U 600 * 120 * 801
CYAC-02-27W6D1 27U 600 * 120 * 1334
CYAC-02-30W6D1 30U 600 * 120 * 1467
CYAC-02-37W6D1 37U 600 * 120 * 1778
CYAC-02-42W6D1 42U 600 * 120 * 2000
CYAC-02-46W6D1 46U 600 * 120 * 2178

warna

Description RAL9004 ireng  
RAL7035 grey  
RAL9010 putih  

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !