Floor Kabinet CYFL-06-SERIES

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Standard :                                 
Sampon ANSI / EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41491; Part1, DIN41494; PART7, GB / 3047.2-92 standar                         

 Feature :                                 
katon 1.Modern gayane lan njaba elegan                                 
construction 2.Firm baja lan pangukuran pas kanggo "standar 19.                                 
Kabinèt 3.Each pas metu karo penggemar ing ndhuwur. 6 pembuangan kanggo 800mm ambane lan 8 fans kanggo 1000mm ambane kabinèt.                         
4,19 "standar kirim soyo tambah, ing soyo tambah ambane luwes.                                 
5.Hight perforated desain ngarep lawang kanggo airflow lan boros panas.                                 
6.Both panel sisih karo ventilasi lan kunci nggunakake qulickly release latches ngusapake, gampang kanggo knockdown.                             
7.High lawang mburi perforated nganggo pindho gaya karo sakabehe ventilasi.                                 
8. Gedhe entri kabel luwes ing Base, gampang kanggo entri kabel.                                 
9. kaki Luwes lan castors universal ing ngisor.                                 
9. Beting, manager kabel, PDU lan aksesoris liyane kasedhiya ing opsi.                                 
10.Available ing dhuwur wiwit saka 16u kanggo 47u karo telung ambane standar 600mm, 800mm, 1000mm.                             
11.Flat paket, gampang kanggo nindakake lan papan nyimpen

  materi utama:
  Part Material Presidhèn
  frame baja nglukis 1.5mm Degreasing, pickling, phosphoric, daptar acara-jas, langsung, wêdakakêna jas 
  soyo tambah post baja nglukis 2.0mm  Degreasing, pickling, phosphoric, daptar acara-jas, langsung, wêdakakêna jas 
  Lawang ngarep baja nglukis 1.2mm  Degreasing, pickling, phosphoric, daptar acara-jas, langsung, wêdakakêna jas 
  wong baja nglukis 1mm Degreasing, pickling, phosphoric, daptar acara-jas, langsung, wêdakakêna jas 

 

Keterangan Chart (mm)
Item No   Koleksi kapasitas Size (width * ambane * dhuwur)
CYFL-06-30W8D8 seri karo ambane saka 800mm 30u 800 * 800 * 1507
CYFL-06-33W8D8 33u 800 * 800 * 1640
CYFL-06-37W8D8 37u 800 * 800 * 1818
CYFL-06-40W8D8 40u 800 * 800 * 1951
CYFL-06-42W8D8 42u 800 * 800 * 2040
CYFL-06-46W8D8 42u 800 * 800 * 2218
CYFL-06-40W8D10 Series karo ambane saka 1000mm 40u 800 * 1000 * 1951
CYFL-06-42W8D10 42u 800 * 1000 * 2040
CYFL-06-46W8D10 46u 800 * 1000 * 2218

 

warna

Description

RAL9004

ireng

 

RAL7035

grey

 

RAL9010

putih

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !