Home Theater Floor Kabinet CYFL-05-SERIES

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Standard:

Sampon ANSI / EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41491; Part1, DIN41494; PART7, GB / 3047.2-92 standar

Feature:  

1. Standar Home Theater pager dilengkapi luwes 19 "soyo tambah postingan

2.Removable perforated sisih Panel, Dipindhah Steel Ngalahake

3. Gandheng struktur tenan, wis diinstal rak-rak ketutup lan organizer kabel bar. 

5. Four Casters, loro mau karo sistem Ngunci.

6. dhuwur Reguler iku 16U lan 30U.

7. Ships kanthi dipun klempakaken

Loading Kapasitas: loading statis iku 650kg

 

materi utama:
Part Material Presidhèn
frame baja nglukis 2.5mm Degreasing, pickling, phosphoric, daptar acara-jas, langsung, wêdakakêna jas 
ngisor baja nglukis 2.0mm  Degreasing, pickling, phosphoric, daptar acara-jas, langsung, wêdakakêna jas 
Beting, organizer kabel bar baja nglukis 1.5mm  Degreasing, pickling, phosphoric, daptar acara-jas, langsung, wêdakakêna jas 
Others baja nglukis 1.2mm Degreasing, pickling, phosphoric, daptar acara-jas, langsung, wêdakakêna jas 

warna

Description  RAL9004 ireng
  RAL7035 grey
  RAL9010 putih

Main Keterangan (mm)

Model No.

U

Jembar * Ambane * Dhuwur (mm)

CYFL-05-16UW5D6

16U

565 * 600 * 862

CYFL-05-30UW5D6

30U

565 * 600 * 1485


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !