Floor Kabinet CYFL-04-SERIES

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Standard:

Sampon ANSI / EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41491; Part1, DIN41494; PART7, GB / 3047.2-92 standar

Feature: 

1. katon apik gayane Modern lan njaba elegan 
construction 2.Firm baja lan pangukuran pas kanggo "standar 19.
3. Saben kabinèt pas metu karo penggemar ing pembuangan top.4 kasedhiya kanggo 600mm ambane kabinèt, 6 pembuangan kanggo 800mm ambane lan 8 fans kanggo 1000mm ambane kabinèt.
4,19 "standar kirim soyo tambah, ing soyo tambah ambane luwes.
5. lawang ngarep teka karo kunci rotatable, lan tempered kaca kang ketemu standar CCC.
6. Rong panel sisih nggunakake cepet nerbitaké ngusapake latches, gampang kanggo knockdown.
7. Uga saben panel sisih lan lawang mburi karo kunci lan ventilasi keamanan lan panas-cooling.
8. Gedhe entri kabel luwes ing Base, gampang kanggo entri kabel.
9. kaki Luwes lan castors universal ing ngisor.
9. Beting, manager kabel, PDU lan aksesoris liyane kasedhiya ing opsi.
10.Available ing dhuwur wiwit saka 16u kanggo 47u karo telung ambane standar 600mm, 800mm, 1000mm.
11.Flat paket, gampang kanggo nindakake lan nyimpen papan
Loading Kapasitas
loading statis: 1000kg

materi utama:
Part  Kekandelan saka Steel  lumahing Rampung 
frame SPCC kadhemen 1.5mm baja mbalek  Degreasing, pickling, phosphoric,
daptar acara-jas, langsung, jas daya
soyo tambah post  SPCC kadhemen 2.0mm baja mbalek  Degreasing, pickling, phosphoric,
daptar acara-jas, langsung, jas daya
Lawang ngarep SPCC kadhemen 1.2mm baja mbalek  Degreasing, pickling, phosphoric,
daptar acara-jas, langsung, jas daya
Others  SPCC kadhemen 1.0mm baja mbalek  Degreasing, pickling, phosphoric,
daptar acara-jas, langsung, jas daya

 

Main Keterangan (mm)
item No Koleksi U jembaré * ambane * dhuwur
CYFL-04-30W8D8 seri karo ambane saka 800mm 30u 800 * 800 * 1507
CYFL-04-33W8D8 33u 800 * 800 * 1640
CYFL-04-37W8D8 37u 800 * 800 * 1818
CYFL-04-40W8D8 40u  800 * 800 * 1951
CYFL-04-42W8D8 42u 800 * 800 * 2040
CYFL-04-46W8D8 46u 800 * 800 * 2218
CYFL-04-40W8D10 Series karo ambane saka 1000mm 40u 800 * 1000 * 1951
CYFL-04-42W8D10 42u 800 * 1000 * 2040
CYFL-04-46W8D10 46u 800 * 1000 * 2218

 

warna

Description  RAL9004 ireng  
RAL7035 grey  
RAL9010 putih  

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !