Floor Kabinet CYFL-03-SERIES

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Standard:

Sampon ANSI / EIA RS-310-D, IEC297-2, DIN41491; Part1, DIN41494; PART7, GB / 3047.2-92 standar

Feature:

1. katon apik gayane Modern lan njaba elegan 
construction 2.Firm baja lan pangukuran pas kanggo "standar 19.
3. Saben kabinèt pas metu karo penggemar ing pembuangan top.4 kasedhiya kanggo 600mm ambane kabinèt, 6 pembuangan kanggo 800mm ambane lan 8 fans kanggo 1000mm ambane kabinèt.
4,19 "standar kirim soyo tambah, ing soyo tambah ambane luwes.
5. lawang ngarep teka karo kunci rotatable, lan tempered kaca kang ketemu standar CCC.
6. Rong panel sisih nggunakake cepet nerbitaké ngusapake latches, gampang kanggo knockdown.
7. Uga saben panel sisih lan lawang mburi karo kunci lan ventilasi keamanan lan panas-cooling.
8. Gedhe entri kabel luwes ing Base, gampang kanggo entri kabel.
9. kaki Luwes lan castors universal ing ngisor.
9. Beting, manager kabel, PDU lan aksesoris liyane kasedhiya ing opsi.
10.Available ing dhuwur wiwit saka 16u kanggo 47u karo telung ambane standar 600mm, 800mm, 1000mm.
11.Flat paket, gampang kanggo nindakake lan nyimpen papan
Loading Kapasitas
loading statis: 1000kg

materi utama:
Part  Kekandelan saka Steel  lumahing Rampung 
frame SPCC kadhemen 1.5mm baja mbalek  Degreasing, pickling, phosphoric,
daptar acara-jas, langsung, powercoat
soyo tambah post  SPCC kadhemen 2.0mm baja mbalek  Degreasing, pickling, phosphoric,
daptar acara-jas, langsung, jas daya
Lawang ngarep SPCC kadhemen 1.2mm baja mbalek  Degreasing, pickling, phosphoric,
daptar acara-jas, langsung, jas daya
Others  SPCC kadhemen 1.0mm baja mbalek  Degreasing, pickling, phosphoric,
daptar acara-jas, langsung, jas daya
Main Keterangan (mm)
Item No Koleksi U jembaré * ambane * dhuwur (mm)
CYFL-03-16W6D6 seri karo ambane saka 600mm 16u 600 * 600 * 875
CYFL-03-20W6D6 20u 600 * 600 * 1062
CYFL-03-25W6D6 25u 600 * 600 * 1285
CYFL-03-30W6D6 30u 600 * 600 * 1507
CYFL-03-35W6D6 35u 600 * 600 * 1729
CYFL-03-42W6D6 42u 600 * 600 * 2035
CYFL-03-46W6D6 46u 600 * 600 * 2215
CYFL-03-37W6D8 seri karo ambane saka 800mm 37u 600 * 800 * 1818
CYFL-03-40W6D8 40u 600 * 800 * 1951
CYFL-03-42W6D8 42u 600 * 800 * 2040
CYFL-03-46W6D8 46u 600 * 800 * 2218
CYFL-03-40W6D10 Series karo ambane saka 1000mm 40u 600 * 1000 * 1951
CYFL-03-42W6D10 42u 600 * 1000 * 2040
CYFL-03-46W6D10 46u 600 * 1000 * 2218

 

warna

Description  RAL9004 ireng  
RAL7035 grey  
RAL9010 putih  

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !