Babagan awake dhewe

Xiangshan Chaoyu Machinery Co., Ltd. dumunung ing salah siji saka nasional ndhuwur 100 kabupaten ing Zhejiang Province Xiangshan County Industrial Park, Xiangshan semenanjung iku sawijining kutha jero ayu. Iku nyenyet ing dalan Hangyong wis diatur, transportasi banget trep.
Ing saiki, perusahaan kalebu area nganti 1 yuta meter. Karo peralatan produksi majeng. Sawisé taun anyar, karo pembangunan dadi lan pembangunan, mbentuk pesawat saka garis produksi pembangunan produk anyar operasi lan Jaringan kuwat ing salah siji kabinèt basa produksi specialized.
Perusahaan kekuatan kuwat technical, peralatan Processing lengkap mechanical, kualitas produk, sawise-sales service sing miturut standar internasional ISO9000 manajemen, kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk lan layanan kualitas. Ing wektu sing padha, perusahaan fokus ing asil dandan teknologi lan pembangunan produk anyar, supaya yen produk ing posisi leading ing industri.
Company bakal banget kualitas, rega terjangkau lan layanan pemikir minangka tujuan bisnis. Ing, perusahaan kabeh karyawan perusahaan Care lan ndhukung pelanggan perusahaan lan kolega kanggo nyebut thanks heartfelt sandi!
35d49ssb0f


WhatsApp Online Chat !