• 211436441934
  • 211444507993
  • banner

Xiangshan Chaoyu Machinery Co., Ltd. dumunung ing Zhejiang Province Xiangshan County Industrial Park. Perusahaan iki diadegaké ing taun 2005, ing tetanduran sing difasilitasi karo peralatan produksi majeng kayata mesin CNC nglereni, mekso menara cilik CNC, rem penet CNC, otomatis phosphatizing & wêdakakêna line nutupi lan ing.

 

Kanthi perkembangan dadi, ing saiki, Chaoyu iku salah siji sing paling profesional lemantun Manufaktur pabrik Network, lantai lan tembok Gunung rak lan enclosures, uga baris lengkap aksesoris pager kalebu: shelving; nglumpukake kabel; kelompok wall lan ing. Kita uga nggarap kabeh jinis supaya Processing sheet metal lan adat digawe kabeh jinis kabinèt.

 

Panggenan-kelas bakal nggawe account-kelas kapisan, mung kualitas dhuwur bahan mentahan digunakake ing produk kita, kita ngontrol kualitas saka ngrancang kanggo Manufaktur, kanggo warehousing lan kapal. Sertifikasi kalebu ISO9001-2008, RoHS lan test Reach.

 

Kita tim wis setya kanggo nyedhiyani produk kualitas karo rega cukup lan layanan customer ngédap. We would like to njupuk iki kesempatan kanggo welcome kanggo ngunjungi situs web kita. We Sincerely katon nerusake kanggo priksaan lan kerjasama!

    PRODUCTS CENTER

    PAWARTA CENTER

    GOODAO.CN
    WhatsApp Online Chat !